From 28 Jul 2021
Show more...
July, 2021
28 Wed 9:30pm BST Sea Kayak 3 Hour Adventure at Beadnell Bay
29 Thu 9:30am BST Summer Adventure Days (Ages 8 - 13)
30 Fri 1pm BST Private Group - FRP - SUP CLS 18 Guests
6pm BST Private Group Hexham - Mega SUP Bday Party - K Nicolson
8pm BST Fun Paddle Board (SUP) 90 minute Introduction session at Hexham
31 Sat 11am BST Fun Paddle Board (SUP) 90 minute Introduction session at Hexham
1pm BST Paddle Boarding (SUP) 2 Hour Intro adventure at Hexham
1:30pm BST P&G 2hr SUP Introduction CLS
3:30pm BST Paddle Boarding (SUP) 2 Hour Intro adventure at Hexham
4pm BST Paddle board (SUP) 2 Hour Introduction adventure at Chester-le-Street
6pm BST Paddle Boarding (SUP) 2 Hour Intro adventure at Hexham
August
1 Sun 10am BST Fun Paddle Board (SUP) 90 minute Introduction session at Ashington
10am BST Canoe & Climb, Britains longest loch and highest mountain. Loch Awe and Ben Nevis
12pm BST Private Group - Mel - SUP @ QE
1:30pm BST Paddle board (SUP) 2 Hour Introduction adventure at Chester-le-Street
2pm BST Fun Paddle Board (SUP) 90 minute Introduction session at Ashington
4pm BST Fun Paddle Board (SUP) 90 minute Introduction session at Ashington
4pm BST Kayak 2 Hour Introduction adventure at Chester-le-Street
4:30pm BST Paddle board (SUP) 2 Hour Introduction adventure at Chester-le-Street
6pm BST Fun Paddle Board (SUP) 90 minute Introduction session at Ashington
Times shown in timezone: London