Yoga & Spin KINGS HEATH

Select date
 
May, 2019
22 Wed 6pm - 6:25pm 40 MINUTE SPECIAL KYLIE V MADONNA Family Indoor Cycling ( 25 Min Session ) code 7
7pm - 9pm 2 hr Yin Yoga Workshop With Claire
7:15pm - 7:45pm Family Yoga MOVED TO THURSDAY 7.15pm
23 Thu 5pm - 5:40pm Beginners Yoga ( 40 minute session ) code 20
6pm - 6:25pm Family Indoor Cycling ( 25 Min Session ) code 11
6:30pm - 7pm Family Lets GLOW Disco - Indoor Cycling ( 30 Min Session ) code 12
7:15pm - 7:45pm Family Yoga ( 30 Min Session ) code 13
8pm - 8:30pm Indoor Cycling ( 30 Min Session ) code 14
Times shown in timezone: London