Skip to main content

Intro i impro - Sommarkurs i Hjo

Saturday, 6 July '24   10am – 12pm CEST
Hjo
Intro i impro - Sommarkurs i Hjo

Details

Vill du utforska din kreativet? Vill du "släppa loss" lite mer? Få fantastiska verktyg att ta till när du "tappar kontrollen"? Bli av med rädsla att prata inför folk? Vill du ha riktigt roligt i sommar?

I denna introduktionskurs till improvisationsteater skrattar vi, leker och övar på att våga släppa taget om kontrollen och ta till oss improteaterns grunder. Under 5 veckor jobbar vi med att bejaka varandras idéer och att våga misslyckas m.m.

På ett lekfullt och kravlöst sätt går vi igenom grunderna i improteater. Vi arbetar med fantasi, spontanitet, samarbete och kommunikation och att lita på dina egna och andras idéer. Våra pedagoger har välrenommerade och specialiserade på improvisationsteater och dess fantastiska effekter på människan, så ni är i trygga händer. Många skratt och upptäckter utlovas!

Kursen är under 2 dagar och genomförs, till skillnad från våra övriga kurser, i sommarstaden Hjo vid Vätterns västra strand.

Kursledare: Sandra Rositzka

Läs om alla våra kursledare under fliken Kursledare.

Instructions

Kursen är under 2 dagar och genomförs, till skillnad från våra övriga kurser, i sommarstaden Hjo vid Vätterns västra strand.

Det ingår även 1 fribiljett till någon av Gbgimpros föreställningar.

Förkunskaper: Inga
Åldersgräns: 18 år och uppåt

Har du gått kurser i impro någon annanstans, hör av dig till oss för vägledning om vilka av våra kurser som passar dig.

Genom att anmäla sig till kursen, godkänner du även våra villkor, som du hittar på under fliken Kurser.

Vid betalning via faktura tillkommer en faktura-avgift på 29 kr.

Tickets

Cost

Intro till impro - Sommarkurs i Hjo

Lördag 6 juli kl 10-12:00 och söndag 7 juli kl 10-12:00Kursen är under 2 dagar och genomförs, till skillnad från våra övriga kurser, i sommarstaden Hjo vid Vätterns västra strand.Exakt plats informeras 1 dag innan kursstart. Vid fint väder kan kursen komma att hållas utomhus.
950,00 kr

Location

Hjo