Eurogym Tervuren registratie proeflessen september

Hier kunt u zich registreren voor de proeflessen in september

Om te ontdekken of turnen wel je ding is of om meer inzicht te krijgen welke discipline het beste bij je past voorzien wij proeflessen.

WIE
Iedereen, ook voor leden die vorig jaar reeds waren aangesloten bij de club

WAT
Je sluit aan bij de groep van je interesse en turnt mee. Je beleeft dus een echte les. NIEUW DOOR CORONA: Je moet je hieronder verplicht registreren.

WANNEER
De eerste week (vanaf maandag 6 september) is voor alle nieuwe leden sowieso een proefweek daar zij nog niet kunnen inschrijven voor 13 september. Echter gedurende de hele maand september kan je op het uur van de les die je wilt proberen naar de zaal komen. De exacte uren vind u terug onder lessenrooster
Opgelet: De inschrijvingen van de proeflessen eindigen elke keer 2 dagen voor de les om 22u30. Dit zodat we genoeg tijd hebben om de inschrijvingen te controleren en in de zaal zetten om aan de ingang te controleren. Niet ingeschreven (voor proefles of voor volledige jaar), dan mag je spijtig genoeg niet meedoen.

WAAR
In de zaal van eurogym tervuren. Dit is voor alle groepen de DE NIEUWE TURNZAAL VAN HET GITO:
Pater Dupierreuxlaan 1B, 3080 Tervuren
Met uitzondering van de Fitdance voor 50-plus. Deze gaat door in de danszaal van Diependal: Lindeboomstraat 30, 3080 Tervuren

ACHTERAF
Als je 2 proeflessen afgelopen zijn, of je hebt al meteen door dat het iets voor jou is kan je als nieuw lid vanaf 13 september inschrijven. Leden die het jaar ervoor lid waren bij de club kunnen dit reeds vanaf 16 augustus.

Bij vragen kan u ons altijd contacteren via eurogym_inschrijvingen@hotmail.com of via het nummer +32495422887 (Goedele De Vry)

À partir du 26 oct. 2021
 
Aucun événement
Fuseau horaire des horaires affichés : Brussels