Skip to main content

Online afspraak GAMJ Advies Belasting-aangiftepraktijk Zeeuws Vlaanderen

Selecteer hieronder uw afspraak voor het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting. Klik op de gewenste datum en route voor uw regio aan de linkerkant. Informatie over uw selectie verschijnt aan de rechterkant.
Indien u de afspraak wilt vastleggen klikt u bij tickets op select.
Vervolgens klikt u op view selections.
In het volgende scherm klikt u op book now.
Vul uw e-mail adres in en klik op continue.
Vul vervolgens de gevraagde informatie in. Dit is in het belang voor een correcte reis en tijdsplanning. Let ook op het invullen van het volledige adres.
Als u op continue drukt wordt de reservering vastgelegd. U ontvangt een reserveringsbevestiging per e-mail.

Uiterlijk 24 uur voor de afspraak ontvangt u een definitieve afspraakbevestiging, met het definitieve tijdstip. Wij streven ernaar om de definitieve planning 48 uur vooraf te maken. Dit houdt dus in dat voor annuleringen binnen 48 uur voor aanvang van de afspraak annuleringskosten in rekening worden gebracht. Deze bedragen € 60,-. U zult begrijpen dat wij in die 48 uur geen nieuwe klant meer in kunnen plannen die binnen de route past.
Bedenk dus voordat u een afspraak inplant dat u de afspraak ook daadwerkelijk na kunt komen. Dat alle benodigde documenten beschikbaar zijn. Veel documenten zijn online beschikbaar, zorg dat dit vooraf in orde is. Zorg ervoor dat u op alle online accounts in kunt loggen.

Afspraken kunt u inplannen vanaf 21 dagen tot 3 dagen vooraf. Afhankelijk van de vraag kunnen wij de beschikbaarheid aanpassen.

Afspraken voor grensarbeid t/m inkomsten 2018 zijn t/m half april uitsluitend op kantoor mogelijk.
Afspraken voor grensarbeid voor inkomsten 2019 zijn vanaf eind april mogelijk.
Afspraken voor inkomsten 2019 met uitsluitend Nederlands inkomen zijn in ieder geval vanaf half februari mogelijk. Waarschijnlijk kan het al vanaf begin februari.

From 25 Jun 2024
No events
 
Times shown in timezone: Amsterdam