Gå til hovedinnhold

Aktuális képzéseink

Tisztelt Látogató!

Képzéseink segítséget nyújtanak az általunk kínált mérnöki alkalmazások szakszerű használatának elsajátításához. Iparági szakértőkből álló oktatóinktól megtanulhatja, hogyan fejlessze a képességeit és hozza ki a legtöbbet a munkája során használt mérnöki szoftverekből.

Cégünk Authorized Training Center és Authorized Certification Center minősítésű hivatalos Autodesk oktató- és vizsgaközpont.
A tanfolyamok elvégzéséről az Autodesk nemzetközi tanúsítványát (Certificate of Completion), és a hazai Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer tanúsítványát biztosítjuk.
Folyamatosan indítunk tanfolyamokat alap vagy haladó szinten, online és offline is, illetve konzultációkat egyedi tematika szerint. Oktatásaink stabil alapot adnak a szoftver használatához és a későbbi Autodesk minősítések eléréséhez.

A felsorolt képzések mellett egyedi igények szerinti tanfolyamok szervezésére is van lehetőség. Oktatással kapcsolatos kérdés esetén keresse oktatásszervező kollégánkat bizalommal!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a feltüntetetett képzések szolgáltatás árai 2024. január 31-ig érvényesek. További információ a kepzesek.hu@arkance-systems.com címen.

H-P 8:00-16:00 között
Simó Tamás: kepzesek.hu@arkance-systems.com

Tantermi oktatás helyszíne: 1119 Budapest, Fehérvári út 84/A.

Várjuk képzéseinken!
Az Arkance Systems HU csapata

Fra 22 feb 2024
februar, 2024
26 man. Kurs: 3 Datoer
Kansellert
27 tir. Kurs: 3 Datoer
mars
4 man. Kurs: 2 Datoer
Kurs: 3 Datoer
5 tir. Kurs: 3 Datoer
Kurs: 3 Datoer
6 ons. Kurs: 2 Datoer
12 tir. Kurs: 3 Datoer
25 man. Kurs: 3 Datoer
26 tir. Kurs: 2 Datoer
april
16 tir. Kurs: 3 Datoer
19 fre. 09:00 CEST
 
Tider gjelder for tidssone: Budapest